Verhuurregels

De set

Wij vragen u voorzichtig en netjes om te gaan met de sets

Omdat de bouwinstructies erg kwetsbaar zijn, vragen we u om liever de digitale versie te gebruiken bij het bouwen. Bij elke set kunt u op onze website de instructies downloaden of wij kunnen u deze per email toesturen. 

Houd onze set apart van uw eigen LEGO en houdt kleine kinderen en huisdieren uit de buurt. Ook vragen we u niet te roken bij de sets.

De set moet weer worden ingeleverd op de manier dat deze is ontvangen. Tenzij u kiest voor onze afbreekservice.

De volgende onderdelen hoeven niet uit elkaar gehaald te worden:
–           Minifiguren
–           Wielen met rubberbanden van auto’s, fietsen etc.
–           Haspels, touw etc.
–           Draaischijven
–           Stickers

Onderdelen die voorgemonteerd geleverd worden, dienen ook als zodanig weer ingeleverd te worden na de huurperiode. Onderdelen die u lastig met de bijgeleverde tool kunt demonteren, mogen apart worden ingeleverd.

Ontbrekende onderdelen

Hoewel wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de set compleet is kan het toch voorkomen dat er onderdelen ontbreken of dusdanig zijn beschadigd dat deze vervangen moeten worden.
Stuur ons direct een email, zodat wij samen tot een oplossing kunnen komen. Wij hebben wellicht het onderdeel wel op voorraad.

Controle bij inname

Alle onderdelen dienen in de meegeleverde plastic bak ingeleverd te worden, zoals de set ook is ontvangen Bij inname zal een controle plaatsvinden op de volledigheid en staat van de set.

Indien bij inname de set niet compleet is dan zijn er twee opties:

  • U huurt de LEGO-set langer en controleert de set thuis
  • Wij brengen de kosten in rekening om de set weer compleet te maken

Beëindiging lidmaatschap

Huursteentjes behoudt zich het recht voor het lidmaatschap op te zeggen indien bij herhaling een LEGO set incompleet is teruggebracht, bij herhaling een LEGO set zonder bericht te laat wordt teruggebracht, bij herhaling een LEGO set wordt teruggebracht met ernstige schade aan de set of de handleiding.
In dit geval wordt het lidmaatschapsgeld van de resterende maanden niet terugbetaald.